Rolluiken

Er zijn diverse benamingen in de wereld van de industriële rolluiken. Een industriële rolluik wordt ook wel deur, roldeur, rolpoort of shutter genoemd. Een rolluik is opgebouwd uit in elkaar geschoven rolluikprofielen (rolluikpantser), zijgeleiders, een gelagerde oprolas en een elektrische aandrijving. Bij openen zal het deurblad in de zijgeleiders verticaal omhoog lopen om boven de opening, om de oprolas heen, op te rollen. De bovenrolconstructie kan voorzien worden van een afdekkast.

Industriële rolluiken hebben veel te verduren. Ze worden intensief gebruikt en moeten tegen een stootje kunnen. Bij Domburg worden alle rolluiken voor u op maat gemaakt. Alle Domburg producten worden zo geproduceerd dat deze aan alle in huidige regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen. Ook onze toeleveranciers zijn op de hoogte van de Domburg gestelde hoge eisen.

Afhankelijk van de toepassing en afmetingen helpen wij u de beste keus te maken. Wij komen graag, vrijblijvend, bij u langs. U bent natuurlijk ook welkom bij ons in Oud Gastel.

Uitvoeringen

  • aluminium, staal, roestvaststaal (304 of 316) dit zowel in enkelwandig als geïsoleerde dubbelwandige uitvoering
  • afhankelijk van de uitvoering geluidsisolerend, brandwerend, wind- en stormvaste uitvoeringen
  • beglazing, gestanste openingen of geperforeerd
  • afdekkasten in diverse vormen tbv de bovenrolconstructie
  • diverse soorten elektrische bediening of volledig geautomatiseerd
  • voorzien van één of meerdere ventilatieopeningen
  • verschillende type sloten en sluitingen zowel mechanisch als elektronisch
  • uitgevoerd in standaard aluminium of verzinkt staal, poedercoaten in een kleur naar keuze kan natuurlijk ook
  • evt. noodzakelijk montageframes en vaste zij- en bovenpanelen

vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle producten van Van Domburg worden zo geproduceerd dat deze aan alle regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen.

Van Domburg BV is een Romazo-vakspecialist van onze branchevereniging Romazo.
Romazo staat voor rolluiken, markiezen en zonweringbedrijven. Door ons lidmaatschap bent u verzekerd van kwaliteit en garantie. Zie www.romazo.nl