sectiedeuren

Een industriële sectiedeur wordt ook wel overheaddeur, sectionaaldeur, industriedeur, poort of roldeur genaamd. Afhankelijk van de toepassing en afmetingen helpen wij u de beste keus te maken. Wij komen graag, vrijblijvend natuurlijk, bij u langs. U bent natuurlijk ook welkom bij ons in Oud Gastel, indien u ons van te voren belt zorgen wij dat er iemand voor u klaar staat met verse koffie en verstand van zaken.

Een sectiedeur is een deur die is opgebouwd uit 4 of meerdere horizontale panelen (secties) welke aan de binnenzijde onderling zijn verbonden door scharnieren (het deurblad). Een uitgebalanceerd bewegingsmechanisme, bestaande uit torsieas, lagers, torsieveren (evt. voorzien van motorunit), hefkabels en looprollen, zorgt ervoor dat de deur zonder moeite open gaat. Bij openen zal het deurblad verticaal omhoog lopen om vervolgens onder langs het plafond het gebouw in te draaien.

Al onze producten worden zo geproduceerd dat deze aan alle in huidige regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen. Ook onze toeleveranciers zijn op de hoogte van de door Van Domburg BV gestelde hoge eisen.

Uitvoeringen

  • geïsoleerd staal, geïsoleerd aluminium, strekmetaal, roosters, hout
  • gedeeltelijk of volledig beglaasd
  • voorzien van één of meerdere ventilatieroosters
  • voorzien van geïntegreerde of aparte loopdeur
  • verschillende type sloten en sluitingen zowel mechanisch als elektronisch
  • uitgevoerd in standaard kleur of door u of uw architect te bepalen kleur
  • handbediening, elektrische bediening tot complete besturingssystemen
  • evt. noodzakelijk montageframes en vaste zij- en bovenpanelen

Maatwerk

Van Domburg BV kan een door u zelf ontworpen deur maken. Uw ontwerp zullen wij toetsen aan de huidige regel- en wetgeving voor deuren en beweegbare hekwerken en zonodig samen met u verder ontwerpen en uitwerken tot een door ons te fabriceren custom-made deur welke zal voldoen aan alle gestelde eisen.

vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle producten van Van Domburg worden zo geproduceerd dat deze aan alle regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen.

Van Domburg BV is een Romazo-vakspecialist van onze branchevereniging Romazo.
Romazo staat voor rolluiken, markiezen en zonweringbedrijven. Door ons lidmaatschap bent u verzekerd van kwaliteit en garantie. Zie www.romazo.nl