Rolluiken particulier

Rolluiken voor de particuliere markt

Rolluiken worden toegepast tbv ramen, garages maar ook voor het dicht maken van openingen onder veranda’s en van overkappingen van bijvoorbeeld tuinhuizen of jacuzzi.

Een rolluik is opgebouwd uit in elkaar geschoven rolluikprofielen (rolluikpantser), zijgeleiders, gelagerde oprolas en een afdekkast. Bij openen zal het rolluikpantser verticaal in de geleiders omhoog lopen om boven de opening, om de oprolas heen, op te rollen. In sommige situaties zoals inbouw-rolluiken zal de afdekkast vervallen.

Afhankelijk van de toepassing en afmetingen helpen wij u de beste keus te maken. Wij komen graag, vrijblijvend natuurlijk, bij u langs. U bent natuurlijk ook welkom bij ons in Oud Gastel, indien u ons van te voren belt zorgen wij dat er iemand voor u klaar staat met verse koffie en verstand van zaken.

Alle Domburg producten worden zo geproduceerd dat deze aan alle in huidige regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, CE-markeringen etc. voldoen. Ook onze toeleveranciers zijn op de hoogte van de Domburg gestelde hoge eisen.


Uitvoeringen

– dubbelwandig aluminium of dubbelwandig staal en zelf nog hout met name tbv renovatieprojecten
– uitgevoerd in onze standaard kleuren of gespoten in een door u te bepalen kleur
– vierkante afdekkast met afgeschuinde voor/onderzijde of een kast met ronde voorzijde
– handbediening, elektrische bediening of volledig geautomatiseerd.

vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle producten van Van Domburg worden zo geproduceerd dat deze aan alle regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen.

Van Domburg BV is een Romazo-vakspecialist van onze branchevereniging Romazo.
Romazo staat voor rolluiken, markiezen en zonweringbedrijven. Door ons lidmaatschap bent u verzekerd van kwaliteit en garantie. Zie www.romazo.nl