Particulieren

Rolluiken voor de particuliere markt

Als u kiest voor een rolluik van Van Domburg BV, hebt u daar elke dag plezier van. Rolluiken worden toegepast t.b.v. ramen, garages maar ook voor het afsluiten van openingen onder veranda’s en van overkappingen van bijvoorbeeld tuinhuizen of jacuzzi.

Een rolluik is opgebouwd uit in elkaar geschoven rolluikprofielen (rolluikpantser), zij-geleiders, gelagerde oprolas en een afdekkast. Tijdens het openen zal het rolluikpantserverticaal in de geleiders omhoog lopen om boven de opening, om de oprolas heen, op te rollen. In sommige situaties, zoals bij inbouw-rolluiken, zal de afdekkast vervallen.

Afhankelijk van de toepassing en afmetingen helpen wij u de beste keus te maken. Wij komen graag, vrijblijvend, bij u langs. U bent natuurlijk ook welkom bij ons in Oud Gastel, indien u ons van te voren belt zorgen wij dat er iemand voor u klaar staat met verstand van zaken. De verse koffie staat klaar!.

Alle Domburg producten worden zo geproduceerd dat deze aan alle, aan huidige regel- en wetgeving gestelde eisen met betrekking tot veiligheid, milieu, CE-markeringen, voldoen. Al onze toeleveranciers zijn op de hoogte van de door Van Domburg BV gestelde hoge eisen.


Uitvoeringen

– dubbelwandig aluminium of dubbelwandig staal en zelf nog hout met name tbv renovatieprojecten;
– uitgevoerd in onze standaard kleuren of gespoten in een door u te bepalen kleur;
– vierkante afdekkast met afgeschuinde voor/onderzijde of een kast met ronde voorzijde;
– handbediening, elektrische bediening of volledig geautomatiseerd.

vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle producten van Van Domburg worden zo geproduceerd dat deze aan alle regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen.

Van Domburg BV is een Romazo-vakspecialist van onze branchevereniging Romazo.
Romazo staat voor rolluiken, markiezen en zonweringbedrijven. Door ons lidmaatschap bent u verzekerd van kwaliteit en garantie. Zie www.romazo.nl