Zonwering

Als u kiest voor een Domburg zonwering hebt u daar jaren plezier van. Zonweringen zijn er in vele uitvoeringen en worden toegepast tbv ramen, terrassen maar ook bijvoorbeeld tbv “wind”-dicht maken van openingen onder veranda’s en van overkappingen van bijvoorbeeld tuinhuizen of jacuzzi.

Een zonwering bestaat meestal uit een doek en oprolmechanisme. Maar kan ook een vast paneel of rooster zijn. De verscheidenheid buitenzonwering is zeer groot zoals uitvalscherm, knikarmscherm, serrezonwering, markiezen, screen en met name de steeds populair wordende windvaste ZIP-screens.

Afhankelijk van de toepassing, afmetingen en uw wensen helpen wij u graag de beste keus te maken. Wij komen graag, vrijblijvend natuurlijk, bij u langs. U bent natuurlijk ook welkom bij ons in Oud Gastel, indien u ons van te voren belt zorgen wij dat er iemand voor u klaar staat met verse koffie en verstand van zaken.

Alle Domburg producten worden zo geproduceerd dat deze aan alle, in huidige regel- en wetgeving gestelde, eisen m.b.t. veiligheid, milieu en CE-markeringen voldoen. Ook onze toeleveranciers zijn op de hoogte van de Domburg gestelde hoge eisen. De montage zal worden uitgevoerd door eigen personeel wat veel ervaring heeft met uiteenlopende type zonweringen. Een juiste montage is van groot belang voor de veiligheid maar ook om schade aan uw woning te voorkomen.

Screens

Een screen is ideaal als zonwering maar met de huidige ZIP screens ook uitermate geschikt als windscherm tbv veranda’s en terrassen. Door zijn compacte vorm is dit type zonwering bijna overal toe te passen. Elk screen is samengesteld uit hoogwaardige onderdelen van fabrikanten als Helioscreen, Copaco, Sunmaster en Somfy.

Bij Van Domburg BV is een screen maatwerk. Elk screen wordt voor u in de juiste maten, kleuren en bediening geproduceerd. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1913 produceren wij rolluiken. Sinds 1968 toen de eerste screens door ons geleverd werden zijn er veel innovaties en verbeteringen doorgevoerd. Het huidige screen is gemaakt van hoogwaardig aluminium en bijna altijd uitgevoerd als ZIP-screen.

Door deze lange historie weten wij met welke kwalitatief beste onderdelen wij het door u gewenste screen moeten laten samenstellen.

vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle producten van Van Domburg worden zo geproduceerd dat deze aan alle regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen.

Van Domburg BV is een Romazo-vakspecialist van onze branchevereniging Romazo.
Romazo staat voor rolluiken, markiezen en zonweringbedrijven. Door ons lidmaatschap bent u verzekerd van kwaliteit en garantie. Zie www.romazo.nl