Zonwering

Kies voor zonwering van Van Domburg en geniet jarenlang van comfort en bescherming. Ontdek ons brede assortiment zonweringen, geschikt voor ramen, terrassen en zelfs veranda's en tuinoverkappingen. Van uitvalschermen en knikarmschermen tot windvaste ZIP-screens, bij ons vind je voor elke behoefte een passende oplossing.
Voordelen van Zonwering:

Energiebesparing: Moderne zonwering kan helpen bij het reguleren van de binnentemperatuur, waardoor de noodzaak voor airconditioning wordt verminderd en energiekosten worden bespaard. Onze rolluiken bieden naast de zonweringsoplossingen, niet alleen uitstekende bescherming tegen zonlicht, maar helpen ook bij het handhaven van een comfortabele binnentemperatuur. Ontdek ons assortiment rolluiken.

Toegevoegde waarde aan onroerend goed: Kwalitatieve zonwering kan de waarde van onroerend goed verhogen door het toevoegen van functionaliteit, comfort en esthetiek, wat aantrekkelijk is voor potentiële kopers of huurders.

Bescherming tegen UV-stralingMet de toename van bewustwording over huidkanker en schade door UV-stralen, biedt zonwering een effectieve barrière om schadelijke stralen buiten te houden, zowel binnen als buiten.

Weerbestendigheid: Innovaties zoals windvaste ZIP-screens maken zonwering bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn, zelfs bij harde wind of regen.


Ons aanbod in zonwering

Uitvalscherm: Een klassieke zonwering die perfect is voor ramen en terrassen, biedt effectieve bescherming tegen zonlicht en warmte.

Knikarmscherm: Een populaire keuze voor terrassen en balkons, biedt schaduw zonder de ruimte te belemmeren, ideaal voor buitenontspanning.

Serrezonwering: Speciaal ontworpen om serres en veranda’s te beschermen tegen overmatige hitte en verblinding, waardoor een aangename omgeving wordt gecreëerd voor ontspanning en entertainment.

Markiezen: Een traditionele en elegante zonweringsoptie die zowel functioneel als decoratief is, perfect voor het toevoegen van charme aan ramen en gevels.

Screen: Een eigentijdse en veelzijdige keuze, biedt privacy en bescherming tegen zonlicht zonder, in tegenstelling tot een rolluik, het uitzicht te belemmeren, geschikt voor diverse toepassingen, van woningen tot kantoren. 

Windvaste ZIP-screens: Geavanceerde screens die speciaal zijn ontworpen om bestand te zijn tegen winderige omstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor terrassen, balkons en andere buitenruimtes waar bescherming tegen wind gewenst is.

Deze zonweringsoplossingen bieden een breed scala aan keuzes om te voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren, en ze kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van elke situatie.

Screens

Wij bieden een uitgebreide selectie aan screens, ook aan de vandaag de dag geavanceerde ZIP-screens. Dankzij hun slanke ontwerp zijn screens praktisch overal toepasbaar. Bij Van Domburg BV leveren we maatwerk screens, samengesteld uit hoogwaardige componenten van gerenommeerde fabrikanten zoals Helioscreen, Copaco, Sunmaster en Somfy.

Al sinds onze oprichting in 1913 zijn wij gespecialiseerd in rolluiken, en sinds 1968 leveren we ook screens. Onze huidige screens, veelal uitgevoerd als ZIP-screens van hoogwaardig aluminium, worden niet enkel en alleen voor ramen geplaatst, maar kan ook in een veranda geplaatst worden.

OVER VAN DOMBURG:

Al sinds 1913 zijn wij een vertrouwd adres in Oud Gastel. Als gecertificeerd Romazo-vakspecialist van onze branchevereniging Romazo, staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, milieu en CE-markeringen. Bij Van Domburg BV kunt u rekenen op vakmanschap en service van het hoogste niveau

vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle producten van Van Domburg worden zo geproduceerd dat deze aan alle regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen.

Van Domburg BV is een Romazo-vakspecialist van onze branchevereniging Romazo.
Romazo staat voor rolluiken, markiezen en zonweringbedrijven. Door ons lidmaatschap bent u verzekerd van kwaliteit en garantie. Zie www.romazo.nl