Parkeergarage

Deuren voor parkeergarages

Deuren voor parkeergarages staan bloot aan extreme omstandigheden zoals zeer frequent gebruik, vervuiling en mogelijk vandalisme. Onderschat ook de weersinvloeden niet. Door de vaak openstructuur van de gevel en/of de deur wordt de binnenzijde van de deur, welke bij een standaard toepassing bijna nooit bloot staat aan de buitenlucht en regen, ook bloot gesteld aan het Nederlandse weer.

Om de toegang van een parkeergarage af te sluiten heeft Domburg speciale sectiedeuren (overheaddeur) en rolluiken ontwikkeld. Beide in zowel geheel gesloten als opengewerkte uitvoering.

Eigen ontwerp

De laatste jaren fabriceert Domburg steeds meer door klanten (architecten, woningbouwverenigingen en VvE’s) zelf ontworpen deuren. Uw ontwerp zullen wij toetsen aan de huidige regel- en wetgeving voor deuren en beweegbare hekwerken en zonodig samen met u verder ontwerpen en uitwerken tot een door ons te fabriceren custom-made deur welke zal voldoen aan alle gestelde eisen.

Alle Domburg producten worden zo geproduceerd dat deze aan alle in huidige regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen. Ook onze toeleveranciers zijn op de hoogte van de Domburg gestelde hoge eisen.

vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle producten van Van Domburg worden zo geproduceerd dat deze aan alle regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen.

Van Domburg BV is een Romazo-vakspecialist van onze branchevereniging Romazo.
Romazo staat voor rolluiken, markiezen en zonweringbedrijven. Door ons lidmaatschap bent u verzekerd van kwaliteit en garantie. Zie www.romazo.nl