Sectiedeuren

Sectiedeuren voor de particuliere markt

Als u kiest voor een Domburg garagedeur hebt u daar elke dag plezier van. U opent en sluit uw deur gemakkelijk en geruisloos. Snel rijdt u uw auto naar buiten en naar binnen. Zelfs als u uw auto niet nodig hebt, geniet u van uw deur. Want of u nu kiest voor een sectiedeur (ook wel overheaddeur genoemd, sectionaaldeur, poort of roldeur) of openslaande garagedeuren. U hebt een deur die past bij de architectuur van uw woning. Een stijlvolle garagedeur die uw gevel compleet maakt en u verzekerd van jarenlang gebruiksgemak. Domburg vervangt uw huidige garagedeur in één dag.

Afhankelijk van toepassing, afmetingen en uw wensen helpen wij u graag de beste keus te maken. Wij komen graag, vrijblijvend natuurlijk, bij u langs. U bent natuurlijk ook welkom bij ons in Oud Gastel, indien u ons van te voren belt zorgen wij dat er iemand voor u klaar staat met verse koffie en verstand van zaken.

Een sectiedeur is een deur die is opgebouwd uit 4 of meerdere horizontale panelen (secties) welke aan de binnenzijde onderling zijn verboden door scharnieren (het deurblad). Een uitgebalanceerd bewegingsmechanisme, bestaande uit torsieas, lagers, torsieveren (evt. voorzien van motorunit), hefkabels en looprollen, zorgt ervoor dat de deur zonder moeite open gaat. Bij openen zal het deurblad verticaal omhoog lopen om vervolgens onder langs het plafond uw garage in te draaien.

Naast de vele standaard uitvoeringen kan Domburg ook een door u zelf ontworpen deur maken. Uw ontwerp zullen wij toetsen aan de huidige regel- en wetgeving voor deuren en beweegbare hekwerken en zonodig samen met u verder ontwerpen en uitwerken tot een door ons te fabriceren custom-made deur welke zal voldoen aan alle gestelde eisen.

Als alternatief zijn twee dubbele openslaande deuren misschien iets voor u. Deze kunnen bijna geheel naar u wens worden opgebouwd, Informeer u bij onze verkoop.

Alle Domburg producten worden zo geproduceerd dat deze aan alle in huidige regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen. Ook onze toeleveranciers zijn op de hoogte van de Domburg gestelde hoge eisen.

vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle producten van Van Domburg worden zo geproduceerd dat deze aan alle regel- en wetgeving gestelde eisen m.b.t. veiligheid, milieu, brandwerendheid, CE-markeringen etc. voldoen.

Van Domburg BV is een Romazo-vakspecialist van onze branchevereniging Romazo.
Romazo staat voor rolluiken, markiezen en zonweringbedrijven. Door ons lidmaatschap bent u verzekerd van kwaliteit en garantie. Zie www.romazo.nl